Ik wil projecten doen slagen! Of het nu gaat over het succesvol opstarten van een nieuw project, of het ‘redden’ van een zinkend project, ik ben ervan overtuigd dat een goede opstart of herstart de kans op slagen aanzienlijk verhoogd.

Met meer dan 20 jaar projectmanagement ervaring achter de rug, ben ik nu vooral erg benieuwd naar de toekomst van projectmanagement en de projectmanager. Een toekomst waarin machine learning, AI en data science zeker een rol gaan spelen. Ik kijk ernaar uit!

Meer informatie over Robin Leysen op de ‘Over‘ pagina.

Robin Leysen PM levert bepaalde diensten en hanteert daarbij een geschikte aanpak. Bekijk zeker ook het portfolio van eerder opgeleverde projecten!

Robin Leysen

Diensten

Projectmanagement

Als ervaren project manager start ik uw project op en betrek daarbij de stakeholders.

Coaching en Advies

Zoekt u coaching voor uw eigen projectleiders? Of ervaart u problemen bij het effectief opgestart krijgen van projecten? Of zoekt u de juiste tool voor de juiste job?

Ondersteuning voor ZP'ers

Hulp en bijstand voor de ZP'er inzake het gebruik van IT tools en instrumenten om het bedrijf toe te laten productief en efficiënt te werken, zonder teveel tijd en geld te moeten investeren in een IT omgeving.

Een goeie opstart verhoogt de kans op succes aanzienlijk. Het project wordt uitgevoerd volgens een overeengekomen aanpak en kan vervolgens gerealiseerd worden on time, on budget (klassiek) of gedreven door een backlog van eisen, wensen en wijzigingen (agile).

Mijn favoriete projecten zijn deze waar verschillende IT componenten of systemen met elkaar moeten samenwerken en waarbij eventueel nog rekening moet gehouden worden met externe leveranciers of legacy systemen.

Ik help u bij het coachen en begeleiden van projectleiders om projecten succesvol gelanceerd te krijgen.

Tevens kan ik voorzien in advies en begeleiding van projecten die net gestart zijn of misschien minder goed lopen.

Ik kan u begeleiden bij het kiezen van tools voor project management en/of productiviteit.

Ook kan ik u ondersteunen met public procurement (openbare aanbesteding, request for information, request for proposal), opmaken lastenboek en evaluatie van offertes.

Behoren ook tot de mogelijkheden: opstellen van een business case, uitvoeren van voorstudie,

Het gaat hier dan vooral over onderzoek naar geschikte oplossingen voor uw administratie en beheer.

Hierbij ga ik na in welke mate Google Apps, open source tools en software, thin clients, … kunnen ingezet worden voor uw onderneming.

Ook kan ik helpen bij het opstellen van dienstverleningscontracten (SLA), mocht u al een overeenkomst hebben met een IT leverancier.

Klanten