WAT IK VOOR U KAN DOEN
PROJECT MANAGEMENT
Als ervaren project manager start ik uw project op en betrek daarbij de stakeholders.

Een goeie opstart verhoogt de kans op succes aanzienlijk. Het project wordt uitgevoerd volgens een overeengekomen aanpak en kan vervolgens gerealiseerd worden on time, on budget (klassiek) of gedreven door een backlog van eisen, wensen en wijzigingen (agile).

Mijn favoriete projecten zijn deze waar verschillende IT componenten of systemen met elkaar moeten samenwerken en waarbij eventueel nog rekening moet gehouden worden met externe leveranciers of legacy systemen.

BESPREEK UW PROJECT!
COACHING EN ADVIES
Zoekt u coaching voor uw eigen projectleiders? Of ervaart u problemen bij het effectief opgestart krijgen van projecten? Of zoekt u de juiste tool voor de juiste job?

Ik help u bij het coachen en begeleiden van projectleiders om projecten succesvol gelanceerd te krijgen.

Tevens kan ik voorzien in advies en begeleiding van projecten die net gestart zijn of misschien minder goed lopen.

Ik kan u begeleiden bij het kiezen van tools voor project management en/of productiviteit.

Ook kan ik u ondersteunen met public procurement (openbare aanbesteding, request for information, request for proposal), opmaken lastenboek en evaluatie van offertes.

Behoren ook tot de mogelijkheden: opstellen van een business case, uitvoeren van voorstudie,

STEL UW VRAAG!
MKB ONDERSTEUNING
Nieuw in de dienstverlening: hulp en bijstand voor het MKB inzake het gebruik van IT tools en instrumenten om het bedrijf toe te laten productief en efficiënt te werken, zonder teveel tijd en geld te moeten investeren in een IT omgeving.

Het gaat hier dan vooral over onderzoek naar geschikte oplossingen voor uw administratie en beheer.

Hierbij ga ik na in welke mate Google Apps, open source tools en software, thin clients, … kunnen ingezet worden voor uw bedrijf.

Ook kan ik helpen bij het opstellen van dienstverleningscontracten (SLA), mocht u al een overeenkomst hebben met een IT leverancier.

NEEM CONTACT OP!